Persoonlijke aandacht voor een waardig afscheid

Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen en te begeleiden bij misschien wel de heftigste periode van uw leven. Wij regelen praktische zaken rondom het afscheid en onderscheiden ons door tijd te nemen
voor uw persoonlijke invulling. 

Gewoon goed geregeld

Persoonlijke aandacht voor
een waardig afscheid

Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen en te begeleiden bij misschien wel de heftigste periode van uw leven. Wij regelen praktische zaken rondom het afscheid en onderscheiden ons door tijd te nemen voor uw persoonlijke invulling. 

Gewoon goed geregeld

Welkom bij Heimans Uitvaartzorg

Heimans Uitvaartzorg besteedt de grootst mogelijke zorg aan een persoonlijk afscheid. Wij vinden het belangrijk dat een uitvaart past bij de overledene. Of dit nu een traditioneel afscheid is of een afscheid met een andere invulling. Wij luisteren naar uw wensen en nemen dit als basis voor al onze keuzes. Zo wordt het afscheid een mooie, maar passende herinnering wat bijdraagt aan de verwerking van het verdriet. 

Wij ontzorgen, faciliteren en staan u bij in moeilijke tijden. Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart? Een overlijden melden óf wilt u een laatste wensenboekje opstellen? Neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Heimans Uitvaartzorg
Heimans Uitvaartzorg
Heimans Uitvaartzorg

Wat te doen bij overlijden?

Wanneer een van uw dierbaren overlijdt, breekt er een heftige periode aan. Neemt u daarom de tijd om van dit moment te bekomen. Er komt een hoop op u af en zeker net na het overlijden is het moeilijk om uw hoofd erbij te houden. Ondanks het verdriet zijn er een aantal zaken die u na het overlijden van uw dierbare moet regelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

De uitvaart

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Van mensen inlichten tot instanties benaderen en de uitvaart regelen. Alles moet in een relatief korte tijd geregeld worden en ondertussen krijgt u te maken met het verdriet om de overledene. Veel nabestaanden weten dan ook niet waar ze moeten beginnen. Heimans Uitvaartzorg is er voor u. 

Heimans Uitvaartzorg

Over Martijn en Richard

Heimans Uitvaartzorg besteedt de grootst mogelijke zorg aan een persoonlijk afscheid. Wij vinden het belangrijk dat een uitvaart past bij de overledene. Of dit nu een traditioneel afscheid is of een afscheid met een andere insteek. Als vader en zoon hechten wij waarde aan een gepast afscheid.

Wij luisteren naar uw wensen en nemen dit als basis voor al onze keuzes. Zo wordt het afscheid een emotionele, maar passende herinnering wat bijdraagt aan de verwerking van uw verdriet.

Scroll naar boven