Logo_Heimans_wit
Logo_Heimans_wit

Over ons

Met een ervaren team bieden wij maatwerk in een persoonlijke sfeer. Bij u thuis, in een uitvaartcentrum naar keuze of iedere andere omgeving die bij u past. Voor iedereen, ongeacht uw verzekering en voor ieder budget. Vanaf het eerste moment staan uw wensen centraal. U bepaalt en wij zorgen voor de uitvoering.

Met aandacht, deskundigheid, persoonlijke touch, oprecht en respectvol. Van een intiem en besloten ceremonie tot een groots afscheid met honderden genodigden. Wij denken met u mee en zorgen voor een afscheid dat bij u en uw wensen past.

Wij zijn
Heimans Uitvaartzorg

Heimans Uitvaartzorg is een familiebedrijf wat staat voor Hollandse nuchterheid, aandacht, deskundigheid en betrokkenheid. Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel en verzorgen vooral uitvaarten in gemeente Zuidplas, Capelle aan den IJssel, Waddinxveen en Rotterdam-Nesselande. Natuurlijk ontzorgen wij u ook graag buiten deze steden. Afscheid nemen van een dierbare- onverwachts of niet- is ontzettend emotioneel. Met een klein hecht team leveren wij maatwerk in persoonlijke sfeer. 

Voor iedereen, ongeacht verzekering of portemonnee.

Scroll naar boven