Kosten en verzekering

Voor elk budget een maatwerkoplossing.

Er is voor elk budget een passende uitvaart mogelijk. Hoe hoog de kosten zijn bepaalt u door de keuzes die u maakt. Wilt u begraven of gecremeerd worden? Kiest u voor koffie met cake of liever een uitgebreide borrel met bier, wijn, champagne en een bittergarnituur? Gaat u voor een rouwadvertentie in een lokale krant of juist voor een halve pagina in een nationaal dagblad? Een uitvaart is maatwerk, waardoor wij niet met standaard uitvaartpakketten werken. Dit maakt het lastig om van te voren al aan te geven wat een uitvaart precies kost. Samen bespreken wij uw wensen en kijken we wat er binnen het budget mogelijk is. Aan de hand hiervan maken wij een overzichtelijke en transparante kostenbegroting.

Bij elke uitvaart zijn er een aantal vaste kosten. Denk aan de akte van overlijden, het verzorgen van de overledenen, het overbrengen na overlijden, het verblijf tot de dag van de uitvaart en het vervoer van de overledene. Daarnaast zijn er ook nog diverse variabele kosten. Denk hierbij aan de kosten voor de uitvaartkist, de rouwkaarten, bloemen en eventuele consumpties. 

Begraven of cremeren

Kiest u voor een begrafenis? Dan komen er nog kosten bij voor de graf keuze. U kunt hierbij de keuze maken voor een algemeen graf, een particulier/ familiegraf of keldergraven. Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, komen de as-afhandelingskosten, de keuze voor een urn of plaatsing van de urn in een gedenkmuur er nog bij. U kunt er ook voor kiezen om de as in aanwezigheid van de familie uit te strooien. Het crematorium zal hier ook kosten voor in rekening brengen. 

Benieuwd welke kosten u kunt verwachten?

Het overlijden van een dierbare is een droevige en impactvolle gebeurtenis. Niets is vervelender om dan tegen onvoorziene kosten aan te lopen. Weten welke kosten u kunt verwachten? Vraag een maatwerkindicatie aan, dan bespreken we vrijblijvend uw situatie.

Samen zorgen we voor een passend afscheid.

Kosten en verzekering-pagina

Goed om te weten

Waar u ook verzekerd bent, u kunt bij ons altijd voor een uitvaart terecht.  U bent namelijk niet verplicht om de uitvaart door uw verzekeraar uit te laten voeren. Om u te ontzorgen kunnen wij het contact met de verzekeraar verzorgen en het bedrag van de polissen voor u opvragen. 

Zo kunnen uw dierbaren zich volledig op het afscheid richten.

Scroll naar boven